ERP software voor fabrikanten van ramen en deuren

Het ultieme programma voor de productie van ramen en deuren

De Lean ERP software voor fabrikanten van ramen en deuren, daar kan u een bedrijf op bouwen

De ultieme ERP oplossing van Lean Interactions is 'de' software oplossing voor fabrikanten van ramen en deuren. Dankzij de uitgebreide configureerbaarheid is de Lean ERP oplossing geschikt voor zowel de startende fabrikant met enkele werknemers als de grotere producent. Het volledige productieproces wordt beheerd met één geïntegreerde oplossing van offerte tot oplevering. Dankzij een unieke en erg intelligente MRP module kan u naadloos uw aankoopbeheer afstemmen op de verkoop. We starten bij de offerte aan de klant. Reeds bij opmaak van deze offerte kan u nagaan of de toelevering van de basisproducten haalbaar is binnen de voorgestelde termijn. De prijscalculatie gebeurt quasi automatisch en de nodige producten die niet in voorraad zijn, kunnen vanuit de offerte reeds worden gereserveerd in een aankooporder. Alleen al tijdens de opmaak van de offerte bespaart u tijd, personeel en garandeert u een optimale planning. De gedetailleerde offerte resulteerde in een verkooporder. De offerte wordt binnen het ERP systeem omgezet in een order en het productieproces wordt opgestart. Planning van de werkzaamheden, bestelling van de nodige onderdelen en het productieproces, alles wordt automatisch en in real time verwerkt. Blijkt een bepaald onderdeel later dan voorzien aan te komen? De volledige planning wordt in een handomdraai aangepast. U werkt met een productiesoftware die uw CNC-machines aanstuurt? Geen probleem, ook hier zijn de nodige koppelingen voorzien en hoeft u niet alles nogmaals in te geven. Een greep uit de ondersteunde pakketten (Ramasoft / Reynapro / Klaes e-prod ...). Na productie volgt de plaatsing bij de klant. De magazijnier kan probleemloos alles klaarzetten met behulp van onze mobiele toepassing. De installateurs vinken volbrachte taken af en ook de tijdsregistratie zit in hun binnenzak. Zelfs het voertuigbeheer hebben we in ons software pakket voorzien. Dienst na verkoop? Ook dit onderdeel wordt moeiteloos gepland en opgevolgd met de oplossing van Lean Interactions.


Ons ERP systeem stelt u in staat om sneller efficiënt te groeien!

Een ERP software dient op alle fronten voor een meerwaarde binnen uw bedrijf te zorgen.


Focus

Meer dan 80 procent van onze werknemers is Analyst Programmeur. Iedereen staat in contact met en is bereikbaar voor de klant.

Eigen Software

Onze end-to-end oplossingen zijn eigen ontwikkelingen en intellectueel eigendom. Dit garandeert volledige flexibiliteit. De noden van elke klant staan centraal.

Interactieve ontwikkeling

Snelle bijsturing, een graduele leercurve en minder misverstanden omdat u van bij de start online de vorderingen volgt.

Verhoog de marges

In deze bizarre tijden hebben we constant te maken met prijsstijgingen en problemen op logistiek vlak. Het komt er dus op aan om uw productie flexibel te kunnen inrichten. Met onze software kan u de productie perfect afstemmen op de mogelijke verkooporders.

Stroomlijn ook de planning

Niet enkel de productie van ramen en deuren is complex, ook de plaatsing dient uitermate correct te worden gepland en uitgevoerd. Ook hier helpt het Lean ERP platform u uit de nood. De planning software is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.

Connecteer met leveranciers

We leven als producent tegenwoordig niet meer op een eiland. Connectie met toeleveranciers is van levensbelang. Onze open API structuur zorgt ervoor dat we alle nodige gegevens van toeleveranciers naadloos in ons systeem kunnen importeren.

Referentie