CRM

Zet de relatie met uw klanten centraal dankzij onze uitgebreide CRM module.

...
 • Beheer de uitgebreide contacten database vanuit het centrale Lean Interactions ERP platform.

 • Voeg probleemloos to do's toe aan de agenda van uw collega's of plan gemeenschappelijke meetings in.

 • Hou de sales forecast van uw bedrijf bij, krijg inzicht in de toestand van elk prospect en stroomlijn op deze manier het sales proces.

Lees meer

Beheer de uitgebreide contacten database vanuit het centrale Lean Interactions ERP platform en behoudt zo het overzicht van alle contacten en taken voor zowel prospecten, klanten als leveranciers.

Voeg probleemloos to do's toe aan de agenda van uw collega's of plan gemeenschappelijke meetings in.

Bekijk deze afspraken ook in uw vertrouwde agenda zoals bv. Microsoft Outlook of Google agenda.

Koppel tevens alle documenten opgemaakt voor een bepaald contact aan de database. Zo heeft u niet enkel een overzicht van contactgegevens maar ook van de totale documentenstroom.

Hou de sales forecast van uw bedrijf bij, krijg inzicht in de toestand van elk prospect en stroomlijn op deze manier het sales proces. Alle communicatie wordt vanuit het Lean Interactions ERP platform gelogd. Dit zodat een nauwkeurige opvolging van elk prospect mogelijk is, zelfs door andere verkopers of een groep verkopers. Dankzij de mobiele toepassing kunnen verkopers onderweg alle nuttige informatie delen met de klant en doorsturen naar het bedrijf. Naast het wagenparkbeheer kunnen zelfs de routes van de verkopers optimaal worden georganiseerd en kunnen de voertuigen in real time worden gevolgd.

Het Lean Interactions ERP platform is niet opgevat als een stand alone CRM applicatie maar juist als een geïntegreerd geheel met de andere modules. De project georiënteerde aanpak koppelt alle modules aan elkaar. Dankzij deze opvatting toont ons project dashboard alle acties zoals taken, planning, orders, facturatie, aankopen, enz... op één overzichtelijk dashboard.


...

 • Koppel andere productiviteitstools zoals Microsoft Teams, Google Maps, Outlook agenda, enz...

 • Via de taken module wordt alle informatie over to do's opgeslagen op 1 centrale locatie.

 • Iedereen ziet op elk ogenblik  de zaken onder zijn of haar verantwoordelijkheid.Lees meer

Via onze takenmodule is overleg met collega's steeds voorbereid en zijn de beslissingen onmiddellijk geregistreerd.

Via taken worden openstaande punten en alle informatie opgeslagen op 1 centrale locatie.

Iedereen ziet op elk ogenblik de zaken onder zijn of haar verantwoordelijkheid.

U kan voor elke taak prioriteiten en deadlines beheren.

Alle informatie kan bij de taak gevoegd worden: mails, foto's, ...

Via het gebruik van tags, kunnen taken op de agenda komen van uw interne meetings.

Tevens kunnen we het platform met de meest gebruikte productiviteitstools koppelen. Denk hierbij maar aan Microsoft Teams, Google Maps, Outlook agenda, enz...

...
 • Op elk ogenblik een real time overzicht van meetings, afspraken, to do's, enz...

 • U kan voor elke taak prioriteiten en deadlines beheren.

 • Alle informatie kan bij de taak gevoegd worden: mails, foto's, ...


Lees meer

Nieuwe mensen opleiden, nieuwe producten introduceren en onderhouden, is een blijvende uitdaging. Wij kunnen uw bedrijf hierbij helpen.

Alle informatie op het juiste moment bij de juiste persoon.

Alle informatie en openstaande punten worden via de taken op 1 centrale locatie opgeslagen:

 • Iedereen ziet op elk ogenblik de zaken onder zijn of haar verantwoordelijkheid.
 • Je kan voor elke taak prioriteiten en deadlines beheren.
 • Alle informatie kan bij de taak gevoegd worden: mails, foto's, enz ...
 • Via het gebruik van tags, kunnen taken op de agenda komen van je interne meetings

Belangrijk is ook dat er een volledige historiek van alle interventies in de database wordt bijgehouden. Op deze manier kan iedere werknemer steeds de vorige acties op toestellen of machines raadplegen. De service acties kunnen bovendien worden vergezeld van foto's, PDF documenten, schetsen, enz...


Verkoopbeheer

ERP-software op maat van uw KMO, het complete verkoopproces onder controle.

...
 • Het volledige beheer van het verkoopproces vanaf prospectielevel tot facturatie.

 • Koppelingen met diverse Belgische boekhoudpakketten.

 • Directe integratie met de MRP module.


Lees meer

Het volledige beheer van het verkoopproces vanaf prospectielevel tot facturatie wordt binnen het Lean Interactions platform geïntegreerd. Een offerte gemaakt in de offerte module wordt met één klik tot een orderbon binnen het project omgevormd. Op dit moment worden ook de eventueel te produceren of aan te kopen onderdelen in de MRP meegenomen. Mogelijke leveringsdata worden automatisch gecalculeerd. Eenmaal opgeleverd kan het order omgezet worden naar een factuur. Uiteraard is het ook mogelijk om tussendoor direct een factuur te maken.

Wat er wel en niet op de factuur wordt afgedrukt, bepaalt u zelf. Digitaal versturen van de factuur? Geen probleem. Dit gebeurt ook rechtstreeks vanuit het ERP platform. Het is zelfs mogelijk om met een ontvangstbevestiging te werken. Dankzij de vele koppelingen met diverse Belgische boekhoudpakketten hoeft u ook aan het inboeken geen tijd meer te verliezen.

Heeft u anderstalige klanten? Dit is eveneens geen enkel probleem. We voorzien de mogelijkheid om alle documenten zowel in het Nederlands, Frans als Engels af te drukken. Andere talen kunnen op aanvraag worden toegevoegd.


...
 • Dankzij ons systeem van prijsboeken en samengestelde artikelen kan u alle kosten die aan een product zijn verbonden in de totale aankoopprijs calculeren.

 • Het gaat zelfs zo ver dat u bv. het energieverbruik van machines kan meerekenen in de totale kostprijs.

 • Koppelen van de prijzen met leveranciers, zodat u altijd over de laatste inkoopprijzen beschikt.
Lees meer

Om een goede offerte op te stellen is voorcalculatie van de kostprijzen onontbeerlijk. Hoe kunnen we immers een correcte winstmarge berekenen als we niet eens over de correcte kostprijs beschikken? Ook hier staat het Lean Interactions ERP platform u bij. Dankzij ons systeem van prijsboeken en samengestelde artikelen kan u alle kosten die aan een product zijn verbonden in de totale aankoopprijs calculeren. Het gaat zelfs zo ver dat u bv. het energieverbruik van machines kan meerekenen in de totale kostprijs.

Indien u toegang heeft, kan u altijd alle nodige informatie m.b.t. marges/kostprijzen terugvinden. Dit is een handige hulp tijdens het maken van offertes. Zo weet u ook welke eventuele kortingen er kunnen worden toegekend.

Verder kunnen we de prijzen koppelen met mogelijke leveranciers zodat u altijd over de laatste inkoopprijzen beschikt.

Zo hebben we reeds koppelingen gerealiseerd met bv. Cebeo, Rexel, Wurth, .... maar hier stopt het zeker niet want met onze Open API module koppelen we ook probleemloos met uw leveranciers.


...
 • Een offerte maken? Gebruik producten uit de centrale database en plaats deze direct op een offerte.

 • Goedkeuring van de gemaakte offertes kan online gebeuren door ondertekening via touchscreen of door het scannen van een QR code.

 • Configuratoren maken het mogelijk om aan de hand van enkele gerichte vragen een volledige offerte inhoud voor u op te stellen en te berekenen.

Lees meer

Alles begint met het beheer van prospecten en het maken van offertes. Ook op dit vlak zijn de mogelijkheden van het Lean Interactions platform quasi onbegrensd.

Alle nuttige info van prospecten wordt in de centrale database bijgehouden. Indien een prospect overgaat tot bestelling kan deze moeiteloos naar klant omgevormd worden. Opvolging van het prospectieverloop gebeurt in een handomdraai en de volledige historiek kan worden opgevolgd.

Een offerte maken? Gebruik producten uit de centrale database en plaats deze direct op een offerte. Eventueel wordt zelfs de mogelijke leveringsdatum vooropgesteld (op basis van de toelevering van de basisproducten). Uiteraard kunnen prijzen op basis van een prijsboek per product worden ingesteld. Verschillende klantengroepen? Geen probleem. Er kunnen verschillende offerte lay-outs worden aangemaakt. Het is zelfs mogelijk om foto's of schetsen aan de offerte toe te voegen.

Goedkeuring van de gemaakte offertes kan eveneens online gebeuren door ondertekening via een touchscreen of door het scannen van een QR code. Na goedkeuring kan u de offerte omvormen tot een order en kan het productie- of leveringsproces starten.

Een handig hulpmiddel bij de opmaak van offertes is het systeem van configuratoren. Een uniek instrument ontwikkeld door Lean Interactions.

Maar wat houdt dit nu juist in?

Configuratoren maken het mogelijk om aan de hand van enkele gerichte vragen een volledige offerte inhoud voor u op te stellen en te berekenen.

Met onze configuratoren maakt u dus letterlijk in enkele minuten de meest uitgebreide en professionele offertes. Dit kan zowel vanaf PC als vanaf uw mobiel. Bovendien kunnen deze configuratoren apart worden opgeladen en bv. worden doorgegeven aan onderaannemers.

Naast de basisofferte kan u zelf andere uploads toevoegen zoals bijvoorbeeld schetsen, plannen of andere tekeningen. Deze worden dan automatisch meegestuurd naar de klant.

Wordt de offerte goedgekeurd? Ook hiervoor biedt Lean Interactions een handige tool.

Met onze online tool kunnen de offertes online worden ondertekend. Nooit was het offerteproces sneller, eenvoudiger en accurater op te volgen!


...
 • Via het systeem van prijsboeken kan u verschillende prijzen toewijzen aan verschillende klanten of klantgroepen.

 • Dit systeem is zeer flexibel en uitgebreid. U kan werken met staffelprijzen, kortingen, marge procenten, enz...
Lees meer

Via het systeem van prijsboeken kan u verschillende prijzen toewijzen aan verschillende klanten of klantgroepen.

Dit systeem is zeer flexibel en uitgebreid. U kan werken met staffelprijzen, kortingen, marge procenten, enz...

Verder kan u zelfs de verkoopprijs laten afhangen van een mogelijks te betalen commissie aan derden. (Bv. een onderaannemer)


...
 • Elk order, of het nu online, via vertegenwoordigers of aan de toonbank binnenkomt. Dit kan probleemloos worden opgevolgd tot en met de betaling en het opmaken van de factuur.

 • Onvoldoende in voorraad? Het MRP systeem neemt de bestelling van ontbrekende elementen uit uw handen en maakt automatisch de bestelling bij de leverancier aan.
Lees meer

Wanneer uw bedrijf groeit, dient de orderflow ook te worden aangepast. Een snelle en accurate klantenservice is nu eenmaal de norm.

De verkoopordermodule van het Lean Interactions ERP platform neemt u hier als het ware bij de hand.

Elk order, of het nu online, via vertegenwoordigers of aan de toonbank binnenkomt. Dit kan probleemloos worden opgevolgd tot en met de betaling en het opmaken van de factuur.

Voor elk order kan uiteraard een orderbevestiging worden aangemaakt. Orderbevestigingen kunnen via e-mail naar de klant worden doorgestuurd of gewoon worden uitgeprint.

Onvoldoende in voorraad? Het MRP systeem neemt de bestelling van ontbrekende elementen uit uw handen en maakt automatisch de bestelling bij de leverancier aan.

Voor de magazijnier wordt er een magazijnbon en eventueel een picking lijst (met locatieverwijzing) gegenereerd voor alle uit te leveren orders. Met behulp van deze magazijnbonnen kunnen de orders worden klaargezet voor levering (verzending).

De verzending kan worden vergezeld van een leveringsbon en eventueel zelfs met een opgemaakte retourbon. Tevens kunnen er met behulp van labelprinters pallet labels worden afgedrukt.

Werkt u met vaste transportbedrijven? Dan kan u de verzending via onze API module direct aan de transporteur doorgeven en ook hiervoor de nodige labels en trackingcodes genereren.

Eenmaal verzonden, kan het afgewerkte order naar een factuur worden omgezet.

Deze factuur kan dan op zijn beurt worden doorgestuurd naar het gebruikte boekhoudpakket.


...
 • Voor ieder project steeds een nauwkeurig inzicht van de behaalde marges en resultaten.

 • De ideale bron voor bijsturing van latere gelijkaardige projecten.

 • Met de nacalculatie optimaliseert u de bedrijfsprocessen en bekomt u hogere marges.


Lees meer

Verkopen is leuk maar... wat bracht een bepaald project nu juist op? Wat is het rendement van onze verkopen? Wat zijn de behaalde marges en hoe kunnen we het in de toekomst beter doen?

Vragen die iedere ondernemer zich bijna dagelijks stelt.

Toch is het niet altijd evident om dit te achterhalen. Zeker binnen complexe productieprocessen is het berekenen van de aankoopkosten, werktijden, productiekosten, transportkosten, enz... geen eenvoudige opgave.

Ook hier neemt het Lean Interactions ERP platform u bij de hand. Iedere WAM (Werknemer, Artikel, Materiaal) actie binnen het platform wordt verbonden met een project. Op deze manier bekomen we nauwkeurige statistieken van de complete kostenzijde. Graag vermelden we nog even dat de kostenstructuur van een product zelfs kan worden gespecificeerd tot en met het energieverbruik van de gebruikte machines.

Op deze manier hebben we voor ieder project steeds een nauwkeurig inzicht van de behaalde marges en resultaten. De ideale bron voor latere gelijkaardige projecten. Op deze manier kan u via de nacalculatie alweer uw bedrijfsprocessen optimaliseren en hogere marges bekomen. Is dit nu niet net de sterkte van het Lean Interactions platform.


Aankoopbeheer

Automatiseer het slopend aankoopproces binnen uw onderneming. Win niet alleen tijd maar verhoog tevens het rendement.

...
 • Altijd het exacte en gewenste aantal op voorraad en een perfecte voorraadrotatie.

 • Met minder medewerkers de totale aankoopcyclus runnen.

 • Dit bespaart niet enkel op werkuren maar zorgt ook voor een slankere en efficiëntere organisatie.

 • Het Lean Interactions ERP platform beschikt over een Open API structuur. Hierdoor wordt het mogelijk om rechtstreeks voorraden, prijzen en leveringstermijnen van leveranciers mee in het bestelproces op te nemen.


Lees meer

De inkoopzijde van het commercieel beheer binnen een bedrijf is zonder twijfel één van de belangrijkste schakels in de orderflow.

Kent de aankoop geen vloeiend en doordacht verloop dan is het niet ondenkbaar dat de volledige productie of service stilvalt.

Het is dus essentieel dat ook binnen dit bedrijfsonderdeel goede digitale tools voor handen zijn. Het ERP platform van Lean Interactions zorgt voor een bijna volautomatisch beheer van de aankopen.

De unieke MRP (Material Request Planning) module berekent volledig zelfstandig hoeveel stuks van een bepaald product dienen te worden besteld om aan de vraag aan verkoopzijde te kunnen voldoen. Ook met de minimum vereiste voorraad wordt uiteraard rekening gehouden. In sommige sectoren dient er ook rekening te worden gehouden met maximale houdbaarheidsdata of de mogelijkheid tot stockeren. Al deze parameters worden in de automatische bestelprocedure opgenomen.

Natuurlijk kan u op elk moment manueel ingrijpen en bijsturingen doen. Onze ERP oplossing vervangt bijna een volledige aankoopafdeling.

De voordelen van het Lean Interactions ERP platform zijn talrijk:

Altijd het exacte en gewenste aantal op voorraad en een perfecte voorraadrotatie zorgen voor een enorme kostenbesparing.

Met minder medewerkers de totale aankoopcyclus runnen. Dit bespaart niet enkel op werkuren maar zorgt ook voor een slankere en efficiëntere organisatie.

Het Lean Interactions ERP platform beschikt over een Open API structuur. Hierdoor wordt het mogelijk om rechtstreeks voorraden, prijzen en leveringstermijnen van leveranciers mee in het bestelproces op te nemen.

Hierbij kunnen we zelfs rekening houden met de mogelijke aankoophoeveelheid of de verpakkingseenheden en dus de te bekomen staffelkortingen.

Dit voorkomt wachttijden, herstel procedures, enz..


...
 • Maak snel en gericht offertes naar potentiële leveranciers.

 • Gebruik producten uit de centrale database en plaats deze direct op een offerte.

 • Maak simulaties en prijsvergelijkingen tussen verschillende leveranciers.Lees meer

Tijdens het inkoopproces start alles met het opvragen van prijzen en leveringstermijnen bij potentiële leveranciers. Ook op dit vlak zijn de mogelijkheden van het Lean Interactions platform quasi onbegrensd.

Alle nuttige info van leveranciers wordt in de centrale database bijgehouden. Er kunnen dus zeer snel en gericht offertes worden opgevraagd bij alle potentiële leveranciers die producten leveren die op de offerte van toepassing zijn.

Gebruik producten uit de centrale database en plaats deze direct op een offerte. Eventueel wordt de mogelijke leveringsdatum vooropgesteld.

Een extra functie is het feit dat we binnen de aankoop module simulaties en prijsvergelijkingen kunnen maken wanneer we de producten bij verschillende leveranciers aankopen.

...
 • De receptie van de goederen kan volledig geautomatiseerd verlopen en stockplaatsen worden vanaf een mobiele eenheid door de magazijnier toegekend.

 • Eenmaal geleverd, wordt de voorraad aangepast en worden de producten voor de MRP module beschikbaar gesteld.

 • Het volledig logistiek beheer van het Lean Interactions ERP platform is gebaseerd op multi magazijnbeheer.

Lees meer

Het volledige beheer van het aankoopproces vanaf het bestelniveau tot de facturatie wordt binnen het Lean Interactions platform geïntegreerd.

Een offerte gemaakt in de offertemodule wordt met één klik omgevormd tot een aankooporderbon binnen het project.

De receptie van de goederen kan volledig geautomatiseerd verlopen en stockplaatsen worden vanaf een mobiele eenheid door de magazijnier toegekend.

Eenmaal geleverd, wordt de voorraad aangepast en worden de producten voor de MRP module beschikbaar gesteld.

Na ontvangst kan het order worden omgezet naar een aankoopfactuur. Deze kan dan op zijn beurt in tal van boekhoudpakketten worden geïmporteerd.

Het volledig logistiek beheer van het Lean Interactions ERP platform is gebaseerd op multi magazijnbeheer. Beschikt u over meerdere vestigingen? Geen enkel probleem, we zorgen voor een compleet geïntegreerd overzicht. Goederen kunnen eenvoudig en snel worden overgeboekt van de ene voorraadplaats naar de andere.

Logistiek

Stuw ook uw magazijnbeheer en logistiek proces naar een hoger niveau.

...
 • Volledige integratie van aankoop, productie en verkoop kunnen alle bottlenecks in real time opvangen.

 • Standaard voorzien om meerdere vestigingen en bedrijven met meerdere magazijnen te beheren.

 • Barcodes of QR codes? Geen enkel probleem. Alle data van mobiele terminals kan naadloos ingelezen worden.

 • Tracering of het beheer van lotnummers kan perfect worden opgevolgd, alsook het beheer van THT datums.


Lees meer

Het beheer van de logistieke keten is binnen een groeiende onderneming een bedrijfsonderdeel dat absolute aandacht vereist. Planning van het logistiek proces resulteert immers in het al dan niet tijdig nakomen van de leveringsbeloftes.

In tijden waar toelevering soms erg onzeker kan zijn, is het dus noodzakelijk om eventuele wijzigingen snel te kunnen opmerken zodat de klant kan worden verwittigd.

De logistieke module van het Lean Interactions platform biedt u deze zekerheid. Dankzij de volledige integratie van aankoop, productie en verkoop kunnen alle bottlenecks in real time worden opgevangen. Dit onderdeel is ook direct verbonden met de planningsmodule zodat bij niet-levering van bepaalde grondstoffen de werknemers op andere plaatsen kunnen worden ingezet.

Het Lean Interactions ERP platform is standaard opgebouwd om te kunnen omgaan met meerdere vestigingen en bedrijven met meerdere magazijnen. Overboeken van voorraad van de ene locatie naar een andere gebeurt bij wijze van spreken met een vingerknip.

Tevens ondersteunen wij alle moderne logistieke IT hulpmiddelen. Werkt u met barcodes of QR codes? Geen enkel probleem. Alle data van mobiele terminals kan naadloos worden ingelezen. Tevens kunnen magazijniers dankzij onze mobiele applicatie op de werkvloer de nodige wijzigingen doorvoeren en het logistiek proces opvolgen.

Dankzij de scanning instrumenten kan de tracering of het beheer van lotnummers perfect worden opgevolgd, alsook het beheer van THT datums.

...
 • Altijd een real time overzicht van de beschikbare voorraad.

 • Multi-dimensionele mogelijkheden wat het uiterst geschikt maakt voor het beheer van maten en kleuren.

 • Middels het prijsboeksysteem kan een quasi oneindig aantal prijsvarianten aan een product worden gekoppeld.

 • Directe koppeling met leveranciersdatabases.


Lees meer

Goed artikelbeheer is één van de belangrijkste pijlers van een administratie. Artikelen zijn immers de spil die in vrijwel elke module terugkeren.

U dient immers altijd een real time overzicht te hebben van wat in stock is en wat dient te worden bijbesteld. Zelfs producten die onderweg zijn, dient u nog te kunnen opvolgen. Ook dient u in geval van problemen met een bepaald product deze te kunnen traceren en eventuele uitvalpercentages te berekenen.

Daarnaast dient u ook een overzicht te hebben van zogenaamde dode producten die in stock blijven liggen.

Alle producten die doorheen het Lean Interactions ERP platform worden gebruikt, kunnen binnen deze module worden gecreëerd en gespecificeerd.

Producten kunnen in verschillende artikelgroepen worden ingedeeld. Deze groepen kunnen op zich het prijsniveau mee bepalen.

Tevens kunnen PDF-documenten en/of foto’s aan de artikelfiches worden gekoppeld. Dit kan uiterst handig zijn voor bv. voorbeelden van het productieproces.

Tevens beschikt het Lean Interactions ERP platform over multi-dimensionele mogelijkheden wat het uiterst geschikt maakt voor het beheer van maten en kleuren binnen de textielwereld. Eén product kan dan meerdere maten en/of kleuren hebben.

Middels het prijsboeksysteem kan een quasi oneindig aantal prijsvarianten aan een product worden gekoppeld. Enkele voorbeelden: volgens klantengroep, volgens productgroep, volgens manier van levering, op basis van de hoeveelheid, enz ...

Dankzij de Open API module van het Lean Interactions ERP platform dient u niet alle producten handmatig aan te maken maar kunnen we een directe koppeling maken met leveranciers databases. Ook handig voor het automatisch updaten van aankoopprijzen.

Wat u dus ook verkoopt in om het even welke sector ons artikelbeheer biedt zeker en vast de nodige functionaliteiten.

...
 • Beheer van de voorraad voor meerdere magazijnen en/of meerdere vestigingen.

 • Voorraadbeheer van samengestelde producten of producten met meerdere dimensies is mogelijk.

 • Reserveren van producten voor latere levering wordt automatisch opgenomen in de mogelijke leveringsbeloftes.

 • Magazijniers kunnen dankzij onze mobiele applicatie op de werkvloer de nodige wijzigingen doorvoeren en het logistiek proces opvolgen.


Lees meer

Beheer van de voorraad voor meerdere magazijnen vormt slechts één aspect van het voorraadbeheer.

Ook de voorraad van samengestelde producten of producten met meerdere dimensies is mogelijk.

Reserveren van producten voor latere levering wordt automatisch opgenomen in de mogelijke leveringsbeloftes. Uw voorraad is dus altijd onder controle en in een oogwenk kan u de real time voorraadwaarde raadplegen.

Tevens ondersteunen wij alle moderne logistieke IT hulpmiddelen. Werkt u met Barcodes of QR codes? Geen enkel probleem. Alle data van mobiele terminals kan naadloos ingelezen worden. Tevens kunnen magazijniers dankzij onze mobiele applicatie op de werkvloer de nodige wijzigingen doorvoeren en het logistiek proces opvolgen.

...
 • Hoeveel producten zijn nog leverbaar, in welk magazijn bevinden ze zich? Vragen die snel en accuraat worden beantwoord.

 • Multi magazijnstockbeheer.

 • Het Lean Interactions ERP platform voorziet alle mogelijke tools op het vlak van tracering, lotnummering of beheer van THT datums.


Lees meer

Het proces van handel drijven, is in een constante evolutie. Binnen dit gebeuren is voorraadbeheer van essentieel belang. Hoeveel producten zijn nog leverbaar, in welk magazijn bevinden ze zich? Vragen die snel en accuraat moeten kunnen worden beantwoord moeten.

Zeker in de omslag naar een meer mondiale handel is de behoefte om de voorraad op veel grotere schaal te beheren en te controleren alleen maar groter geworden. Multi magazijnstockbeheer wordt dus belangrijker. Het Lean Interactions ERP platform voorziet hier in alle mogelijke tools. Ook op het vlak van tracering, lotnummering of beheer van THT datums zijn alle voorzieningen in het platform aanwezig.

...
 • Voldoet aan alle wettelijk verplichtingen rond traceerbaarheid van producten.

 • Zowel interne als externe traceerbaarheid.

 • Van reeds uitgeleverde producten kan steeds worden achterhaald aan welke klant ze werden geleverd.Lees meer

In veel sectoren is het wettelijk verplicht bij te houden van wie goederen werden ontvangen en aan wie de goederen werden geleverd. Producten moeten dus traceerbaar zijn.

Dit is geen eenvoudig proces. Producten kunnen immers worden geleverd als element binnen een productieproces en dus worden verwerkt.

Desondanks moeten producenten in staat zijn om snel op te treden en producten van de markt te halen zodra blijkt dat niet wordt voldaan aan de hoge veiligheids- en kwaliteitseisen die worden gesteld.

De weg die de verschillende grondstoffen binnen bijvoorbeeld een levensmiddelenfabriek afleggen om uiteindelijk te worden verwerkt tot een eindproduct moet ook intern worden bijgehouden. Men spreekt dan van de interne traceerbaarheid.

Uiteraard is het Lean Interactions ERP platform volledig uitgerust om de traceerbaarheid van alle producten nauwkeurig bij te houden. Op ieder moment kan van een product in de voorraad worden vastgesteld wie het aanleverde en wanneer. Van reeds uitgeleverde producten kan steeds worden achterhaald aan welke klant ze werden geleverd.


Projectbeheer

Een beter projectbeheer? Het Lean Interactions ERP platform biedt u de oplossing.


...
 • Alle kosten, opbrengsten, werkuren, enz... worden gekoppeld aan een project.

 • Real time calculatie van het rendement van ieder project.

 • Het dashboard biedt een globaal overzicht van alle acties die op een project werden uitgevoerd.

Lees meer

Alles binnen het Lean Interactions ERP platform is project gebaseerd.

Alle kosten, opbrengsten, werkuren, enz... worden dus gekoppeld aan een project.

Dit maakt calculatie van het rendement een uiterst doorzichtige zaak.

Een dashboard biedt ook altijd een real time overzicht van alle acties die op een project worden uitgevoerd.

Hier komt dus alles samen en kan u in één oogopslag het rendement en/of de voortgang van een project opvolgen.


...
 • Werknemers kunnen zowel via de desktop applicatie als via de mobiele toepassing hun tijdsgebruik ingeven en toewijzen aan een project.

 • Tevens werd in deze module ook het voertuig- en machinegebruik opgenomen zodat ook dit volledig onder controle is.

 • De tijdsregistratie module is naadloos geïntegreerd met onze planning tools.


Lees meer

Om het rendement van uw projecten nauwkeurig te kunnen berekenen, dient u uiteraard over een correct tijdsgebruik te beschikken. Ook op dit vlak ondersteunt het Lean interactions ERP platform u op een erg eenvoudige manier.

Werknemers kunnen zowel via de desktop applicatie als via de mobiele toepassing hun tijdsgebruik ingeven en toewijzen aan een project. Tevens werd in deze module ook het voertuig- en machinegebruik opgenomen zodat ook dit volledig onder controle is.

De tijdsregistratiemodule is naadloos geïntegreerd met onze planning tools zodat u van het beschikbare personeel niet enkel de aanwezigheid kan beheren maar ook de precieze acties kan inplannen.

Deze optimale personeelsplanning voorkomt niet-rendabele uren, wachttijden en garandeert een hoger rendement. U kan dus meer doen met minder personeel!

De effectieve tijdregistratie kan dankzij onze mobiele applicatie aan de machine gebeuren. Doormiddel van een tablet gemonteerd bij de machine kunt u niet enkel de tijdsregistratie uitvoeren maar ook nuttige informatie raadplegen zoals specificaties van het te maken stuk, foto's, plannen, enz... Indien de werknemer over de nodige rechten beschikt, kan hij zelfs eigen foto's in het systeem laden. Op deze manier helpt u minder ervaren werknemers om sneller rendabel te werken.


Productie

Optimaliseer uw productieplanning en verhoog de productiecapaciteit.

...
 • Het Lean Interactions ERP platform volgt het volledige productietraject nauwkeurig op.

 • Ook beheer van de belasting van het machinepark en timing van productielijnen.

 • Uitgebreide configuratiemogelijkheden om het platform aan uw productiestrategie aan te passen.

 • Koppeling met externe teken- of ontwerpsoftware of bv. specifieke software die fabrikanten van ramen en deuren aanbieden.


Lees meer

Vanuit de productieplanning stuurt u de noodzakelijke opvolging ongeacht of u nu een Make-to-Order, Make-to-Stock of een assemblagebedrijf bent. Het Lean Interactions ERP platform volgt het volledige productietraject nauwkeurig op.

Gedurende het productietraject is ook het beheer en de belasting van het machinepark uiterst belangrijk. Productiesnelheden van de verschillende machines bepalen immers de capaciteit en timing van een productielijn.

Dankzij onze sectorspecifieke oplossingen en de uitgebreide configuratiemogelijkheden past het Lean Interactions ERP platform zich moeiteloos aan uw productie strategie aan.

Tevens kunnen we de productiemodule koppelen met externe teken- of ontwerpsoftware of bv. specifieke software die fabrikanten van ramen en deuren aanbieden.

...
 • De naadloze integratie met de projectbeheermodule zorgt ervoor dat alle stappen binnen het productieproces op een eenvoudige manier kunnen worden ingepland.

 • De intelligente MRP module berekent voor u de benodigde productiehoeveelheid en garandeert tijdige leveringen.

 • Uw productieproces wijkt net iets af van wat ons standaard systeem u te bieden heeft? Geen nood! We zijn steeds in staat om het systeem aan uw noden aan te passen.

Lees meer

In de huidige conjunctuur is planning binnen het productieproces erg belangrijk. Het afstemmen van toelevering van basisproducten, capaciteit van de machines, inzetbaarheid van personeel en toewerken naar een correcte leveringsdatum dienen allen op elkaar te worden afgestemd.

Ook hier kan het ERP platform van Lean interactions u tijd en geld besparen.

Ons platform is gebaseerd op de modernste technologie en gebouwd op een erg robuuste motor om processen soepel te laten verlopen.

Onze jarenlange ervaring op het vlak van het digitaliseren van productieprocessen resulteerde in een onovertrefbaar ERP systeem voor productiebeheer.

De naadloze integratie met de projectbeheermodule zorgt ervoor dat alle stappen binnen het productieproces op een eenvoudige manier kunnen worden ingepland.

Alles wordt overzichtelijk weergegeven, ook op mobiele apparaten. De intelligente MRP module berekent voor u de benodigde productiehoeveelheid en garandeert tijdige leveringen.

Uw productieproces wijkt net iets af van wat ons standaard systeem u te bieden heeft? Geen nood! De software wordt volledig 'in huis' ontwikkeld. We zijn dus steeds in staat om het systeem aan uw noden aan te passen.

Het lijdt geen twijfel dat het Lean Interactions platform u een hoger rendement en een efficiënter productieproces garandeert.

...
 • De MRP-module berekent wat u dient aan te kopen en/of te produceren .

 • Met deze module komt u niet meer voor verrassingen te staan wanneer uw klanten bestellen.

 • U weet onmiddellijk wat u nodig heeft om de bestelling te kunnen opnemen en zo snel mogelijk te kunnen uitleveren.


Lees meer

De MRP-module berekent wat u dient aan te kopen en/of te produceren zodat de bestelling van uw klant kan doorgaan.

Met deze module komt u niet meer voor verrassingen te staan wanneer uw klanten bestellen. U weet onmiddellijk wat u nodig heeft om de bestelling te kunnen opnemen en zo snel mogelijk te kunnen uitleveren.

...
 • Hoe snel kan ik produceren? Welke machines zijn het meest aangewezen? Dankzij onze module productie calculatie kan u dit uiterst eenvoudig berekenen.

 • Aan de hand van de productieplanning kunt u dus uiterst eenvoudig de belasting van machines bijhouden en plannen.

 • Het Lean Interactions ERP platform kan automatisch de productievolgorde gaan berekenen.


Lees meer

Hoe snel kan ik produceren? Welke machines zijn het meest aangewezen? Dankzij onze module productie calculatie kan u dit uiterst eenvoudig berekenen.

Voor ieder artikel kan worden bepaald welke machine hoeveel stuks kan produceren per uur.

Aan de hand van de productieplanning kunt u dus uiterst eenvoudig de belasting van machines bijhouden en plannen.

Tevens kan er voor iedere machine een planningsagenda worden ingesteld. Op deze manier weet u wanneer een bepaalde machine beschikbaar is. (Aan de hand van de mogelijks beschikbare werkkrachten).

Eenmaal al deze parameters zijn verzameld, kan het Lean Interactions ERP platform automatisch de productievolgorde gaan berekenen. Deze planning wordt teruggekoppeld naar de MRP module zodat de nodige onderdelen voor productie ook effectief tijdig worden besteld.

Integraties

Communiceer met de buitenwereld.

...
 • Communicatie met externe partners en/of apparaten is een essentieel onderdeel van hedendaagse bedrijfsvoering.

 • De voorraad van producten bij een leverancier raadplegen, connectie met bv. weegschalen op de productievloer, communicatie met transportpartners, enz...

 • Het Lean Interactions platform is hierop voorbereid en bezit tevens zijn eigen API model om de interne databank ook naar buiten toe beschikbaar te stellen.

Lees meer

Een bedrijf leeft niet langer op zijn eigen eiland. Communicatie met externe partners en/of apparaten is een essentieel onderdeel van hedendaagse bedrijfsvoering.

De voorraad van producten bij een leverancier raadplegen, connectie met bv. weegschalen op de productievloer, communicatie met transportpartners, enz... Alles verloopt tegenwoordig via API's.

Het Lean Interactions platform is hierop voorbereid en bezit tevens zijn eigen API model om de interne databank ook naar buiten toe beschikbaar te stellen.

Maar wat is nu juist een API koppeling?

API staat voor Application Programming Interface en zorgt ervoor dat een programma een instructieset beschikbaar stelt die communicatie met andere applicaties of platformen mogelijk maakt.

Het is dus een communicatieprotocol om verbinding te maken met de buitenwereld.

Dit kan in twee richtingen werken. We kunnen gegevens uit andere toepassingen of apparaten uitlezen en opnemen in onze database maar we kunnen tevens onze data aan derden beschikbaar stellen en op deze manier dus koppelen met bv. boekhoudpakketten of andere software tools.

...
 • Zowel de aangemaakte aankoop- als verkoopfacturen kunnen naar een lange lijst van boekhoudsystemen worden geëxporteerd.

 • Gebruikt u onverhoopt toch een nog niet-ondersteund pakket? Geen nood.

 • Onze ontwikkelaars staan u graag bij om een koppeling op maat te realiseren.Lees meer

Zowel de aangemaakte aankoop- als verkoopfacturen kunnen naar een lange lijst van boekhoudsystemen worden geëxporteerd. Dit alles volgens de Belgische (of internationale) boekhoudwetgeving. Gebruikt u onverhoopt toch een nog niet-ondersteund pakket? Geen nood.

Onze ontwikkelaars staan u graag bij om een koppeling op maat te realiseren.

Website - Portaal

Informeer uw team met real time data

...
 • Het Lean Interactions ERP platform beschikt over een portal module die alle data via web beschikbaar stelt.

 • Dit is interessant om product data en technische informatie aan onderaannemers of klanten beschikbaar te stellen.

Configuratie & Rapportage

Configureer het systeem naar uw wensen en analyseer uw data in overzichtelijke rapporten....
 • Het rechtensysteem binnen het platform is erg uitgebreid en kan per gebruiker worden ingesteld.

 • Dit voorkomt dat niet-geautoriseerde personen informatie manipuleren waartoe ze eigenlijk niet zijn gemachtigd.

 • Tevens zorgt het voor eenvoud. Werknemers zien enkel de menu onderdelen die voor hen van toepassing zijn.

Lees meer

De autorisatiemodule van het Lean Interactions ERP platform zorgt ervoor dat enkel de informatie beschikbaar is die een bepaalde werknemer echt nodig heeft. Het rechtensysteem binnen het platform is erg uitgebreid en kan per gebruiker worden ingesteld. Dit voorkomt dat niet-geautoriseerde personen informatie manipuleren waartoe ze eigenlijk niet zijn gemachtigd. Tevens zorgt het voor eenvoud. Werknemers zien enkel de menu onderdelen die voor hen van toepassing zijn.

...
 • Tabellen, grafieken, lijsten, enz… Alles erg overzichtelijk vormgegeven en ontwikkeld om:

 • U snel inzicht in uw bedrijfsprocessen te geven.

 • Een stap op weg naar het papierloze kantoor.

 • Veel meer dan rapportage, maar een business intelligence module waarop u moeiteloos uw strategische toekomstvisie kan bouwen.Lees meer

Wat heeft u aan een compleet beheer als u het niet op een eenvoudig te begrijpen visuele manier kan weergeven? Hier komt onze rapportagetool om de hoek kijken! Tabellen, grafieken, lijsten, enz… Alles erg overzichtelijk vormgegeven en ontwikkeld om oa. u snel inzicht in uw bedrijfsprocessen te geven.

Uiteraard kunnen alle lay-outs worden aangepast aan uw wensen en kunnen rapporten of lijsten via digitale weg worden verstuurd.

Ons ERP platform is dus écht een stap op weg naar het papierloze kantoor.

Deze module biedt u echter veel meer dan rapportering. Het is immers een heuse business intelligence module waarop u moeiteloos uw strategische toekomstvisie kan bouwen.

Het is een tool die u inzicht biedt op zowel het vlak van personeel, aankoop- en verkoopbeheer, machinegebruik, enz... Vanaf nu geen ingewikkelde Excel spreadsheets of PowerPoint presentaties meer maar exacte cijfers rechtstreeks uit uw ERP systeem.

Bovendien kunnen gecreëerde rapporten worden bewaard voor later gebruik en kunnen subscriptions op rapporten ingesteld worden. Hierdoor worden de rapporten op ingestelde tijdstippen automatisch opgemaakt en netjes in uw mailbox afgeleverd.


...
 • Het Lean Interactions ERP platform informeert u steeds tijdig aan de hand van gepersonaliseerde notificaties.

 • Op deze manier bent u verzekerd van een naadloos verloop van alle acties binnen de bedrijfsvoering.Lees meer

Is er een proces dat uw aandacht opeist? Het Lean Interactions ERP platform informeert u steeds tijdig aan de hand van gepersonaliseerde notificaties. Op deze manier bent u verzekerd van een naadloos verloop van alle acties binnen de bedrijfsvoering.

Het notificeren kan trouwens via verschillende manieren worden verspreid bv. in uw e-mailbox maar ook via Teams of andere platformen.

...
 • Werknemers op kantoor of onderweg? Een goed overzicht en tijdsbeheer dringt zich op.

 • Medewerkers kunnen via de mobiele toepassing gemakkelijk hun eigen werkuren registreren en toewijzen aan een project.

 • Analyseer alle personeelsgegevens en werkuren in één oogopslag.

Lees meer

Werknemers op kantoor of onderweg? Een goed overzicht en tijdsbeheer dringt zich op.

Met het Lean Interactions ERP platform kan u niet enkel de gepresteerde werkuren bijhouden maar ook meteen toewijzen aan een project. De werkuren kunnen bovendien worden opgesplitst in reistijden van en naar een klant en effectief gepresteerde werkuren.

Dit kan allemaal op één plek en via hun eigen gebruikersaccounts zodat uitgebreide e-mailuitwisselingen en tijdrovende vragen aan de HR-afdeling tot het verleden behoren.

Medewerkers kunnen via de mobiele toepassing gemakkelijk hun eigen werkuren registreren en toewijzen aan een project. U kan regels definiëren voor vaste werktijden en pauzetijden definiëren, zodat alle uren veilig binnen een wettelijk kader blijven.

Analyseer alle personeelsgegevens en werkuren in één oogopslag en krijg meteen nuttige inzichten waardoor u beslissingen kan nemen die zijn gebaseerd op correcte en waardevolle gegevens.

Alle werknemers die onderweg zijn, kunnen dus in real time hun opdrachten raadplegen maar het hoofdkantoor kan ook hun opdrachten wijzigen en direct beschikbaar stellen. Deze module is ook geschikt voor het maken van werkorders in een productieomgeving en op deze manier de prestaties van de machinebedieners te sturen.