ERP software voor installatie bedrijven


De ultieme oplossing voor installatiebedrijvenDe Lean ERP software voor installateurs, daar kan u een bedrijf op bouwen!

De organisatie en het beheer van een installatiebedrijf wordt met de dag complexer. Aanlevering van producten, planning van de interventies, wagenparkbeheer, voorraadbeheer, tijdsregistratie en zo kunnen we nog even doorgaan…

Een aaneenschakeling van processen die allen van elkaar afhangen. Een ontbrekende schakel kan het volledige bedrijfsproces onderuit halen. Het spreekt voor zich dat men dergelijke organisatie niet meer met een simpele Excel sheet kan beheren.

Lean Interactions biedt u hier DE geïntegreerde oplossing. Alle elementen van het installatieproces worden binnen ons ERP systeem beheerd en gemonitord. Ieder element die tot een mogelijk probleem in de installatieketen kan leiden, komt meteen boven water.

Software om een toekomst op te bouwen

Als installatiebedrijf is het belangrijk om uw bedrijfsprocessen optimaal te beheren en te automatiseren.

Een ERP-systeem kan u daarbij helpen. ERP staat voor Enterprise Resource Planning en is software die bedrijfsprocessen integreert en stroomlijnt.

Met ERP-software voor installatiebedrijven kunt u alle facetten van uw bedrijfsvoering onder één dak brengen en inzicht krijgen in uw projecten, klanten en financiële gegevens.

In dit artikel bespreken we de voordelen van ERP-software voor installatiebedrijven en waar u op moet letten bij het selecteren van een ERP-systeem.

Voordelen van ERP-software voor installatiebedrijven

ERP-software biedt veel voordelen voor installatiebedrijven. Hieronder noemen we de belangrijkste:

Waar moet u op letten bij het selecteren van ERP-software voor installatiebedrijven?

Bij het selecteren van ERP-software voor uw installatiebedrijf zijn er een aantal zaken waar u op moet letten:Focus

Meer dan 80 procent van onze werknemers is Analyst Programmeur. Iedereen staat in contact met en is bereikbaar voor de klant.

Eigen Software

Onze end-to-end oplossingen zijn eigen ontwikkelingen en intellectueel eigendom. Dit garandeert volledige flexibiliteit. De noden van elke klant staan centraal.

Interactieve ontwikkeling

Snelle bijsturing, een graduele leercurve en minder misverstanden omdat u van bij de start online de vorderingen volgt.

Referentie