Over ons

Een korte historiek

Meer dan 12 jaar geleden was Peter werkzaam in een groot Amerikaans bedrijf. Echter was er op bepaalde vlakken, waaronder IT een frustratie omwille van de nood naar flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Van daaruit ontstond bij Peter de ambitie om zelf een oplossing te maken met de functionaliteiten van de grote pakketten, maar een hogere gebruiksvriendelijkheid en dit op maat van een KMO. In 2009 werd dan ook het startschot gegeven voor Lean Interactions met een focus naar productie- en installatie bedrijven.

Op heden hebben wij een diverse klantenportefeuille: zowel 3-manszaken, maar ook grotere klanten waarbij we 3000 mensen in productie aansturen.

Vanwaar Lean Interactions?

De naam komt van Lean denken om de menselijke interacties te omzeilen en zo efficiënter te werken.

Wie is Lean Interactions als werkgever?

Bij Lean Interactions hanteren we een open – vlakke cultuur, alles is bespreekbaar. Onze medewerkers zijn dynamisch en bieden we alle technologische middelen aan. Los daarvan leren we ook graag wat technologie kan betekenen in bedrijfsprocessen, waardoor een continue groei mogelijk is.

We organiseren ook geregeld activiteiten om de groepssfeer te bevorderen, zoals kleine attenties met Pasen/Kerstmis, jaarlijkse congé-inzet, elke maand vettige woensdag op kosten van Peter, andere leuke bedrijfsactiviteiten …

Wie kan werken bij Lean Interactions?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s, maar zoeken vooral naar Project Managers en Software Engineers. Commerciële profielen zijn ook welkom.

Focus

Meer dan 80 procent van onze werknemers is Analyst Programmeur. Iedereen staat in contact met en is bereikbaar voor de klant.

Eigen Software

Onze end-to-end oplossingen zijn eigen ontwikkelingen en intellectueel eigendom. Dit garandeert volledige flexibiliteit. De noden van elke klant staan centraal.

Interactieve ontwikkeling

Snelle bijsturing, een graduele leercurve en minder misverstanden omdat u van bij de start online de vorderingen volgt.

Volledig webbased

De webtoepassing is toegankelijk vanaf PC, Mac, tablet en GSM. Met uw GSM kan u onmiddellijk informatie en foto's opladen voor het verrijken van de informatie in uw bedrijf.

Beschikbaarheid

U kan 24/7 beroep doen op onze diensten. Geen onderhoudscontract en geen tussenpersoon, maar directe toegang tot de ontwikkelaar die u verder helpt.

Betrouwbaarheid

We zijn reeds meer dan tien jaar actief in het hart van heel kritische bedrijfssectoren: productie, voeding, bouw, groene energie, callcenters, ...