ERP software voor installateurs van zonnepanelen


De ultieme oplossing voor installateurs van zonnepanelenDe Lean ERP software voor de installateur van zonnepanelen, daar kan u een bedrijf op bouwen!

Het maken van offertes en de orderopvolging kost in deze sector erg veel tijd. Dankzij het Lean ERP platform kan er een enorme procesoptimalisatie worden geboekt. Onze ERP software voor producenten en installateurs van zonnepanelen is het ideale hulpmiddel voor de bedrijfsvoering, ongeacht of het nu op de particuliere markt, de zakelijke markt of om nieuwbouwprojecten gaat. Het systeem werd volledig modulair opgebouwd en kan stap voor stap in uw dagelijkse bedrijfsvoering worden ingepast. Van het eerste klantencontact tot het ondertekenen van een verkoopcontract de CRM module staat bij iedere stap aan uw zijde. De aankoop van de panelen en overige onderdelen wordt automatisch uit de goedgekeurde offerte geplukt en in het bestelproces opgenomen. De levering kan nu reeds worden ingepland. Uiteraard wordt na de levering de factuur automatisch opgemaakt en zorgt een module dienst na verkoop voor het afhandelen van service vragen. Het resultaat is een efficiënte organisatie en een beter rendement!

Het installeren van zonnepanelen is een groeiende sector, aangezien steeds meer huiseigenaren overstappen op hernieuwbare energie. Om aan de vraag te voldoen, hebben installateurs van zonnepanelen efficiënte en gestroomlijnde processen nodig om hun bedrijfsvoering te verbeteren. Dit is waar ERP- en administratiesoftware met integratiemogelijkheden van onschatbare waarde kan zijn. ERP- en administratiesoftware bieden installateurs van zonnepanelen de mogelijkheid om hun bedrijfsvoering te automatiseren en efficiënter te maken. Met deze software kunnen installateurs hun hele bedrijf beheren, van offertes en planning tot facturering en voorraadbeheer. Het stelt hen ook in staat om hun klantgegevens te beheren en inzicht te krijgen in hun prestaties door middel van rapportages en analyses. Integratiemogelijkheden zijn ook van vitaal belang voor installateurs van zonnepanelen omdat ze meestal met meerdere leveranciers en partners werken. Door integratie met andere software en systemen kunnen installateurs hun processen verder stroomlijnen en hun bedrijfsvoering verbeteren. Dit omvat integratie met CRM-systemen voor klantrelatiebeheer, mobiele apps voor buitendienstmedewerkers en boekhoudsoftware voor financiële rapportage. ERP- en administratiesoftware met integratiemogelijkheden bieden installateurs van zonnepanelen een aantal voordelen, waaronder:Focus

Meer dan 80 procent van onze werknemers is Analyst Programmeur. Iedereen staat in contact met en is bereikbaar voor de klant.

Eigen Software

Onze end-to-end oplossingen zijn eigen ontwikkelingen en intellectueel eigendom. Dit garandeert volledige flexibiliteit. De noden van elke klant staan centraal.

Interactieve ontwikkeling

Snelle bijsturing, een graduele leercurve en minder misverstanden omdat u van bij de start online de vorderingen volgt.

Referentie