ERP software voor fabrikanten van veranda's

De ultieme oplossing voor de verandabouwer

Bent u als bedrijf actief in de verandabouw? Ook dan is het Lean Interactions ERP systeem de oplossing waar u reeds jaren van droomt!
Door de modulaire opbouw groeit onze software met uw bedrijf mee en kan u er dus op vertrouwen om jarenlang over een stabiele oplossing te beschikken.
Offertes maken, onderdelen bestellen, orders plannen, projecten beheren, de productie sturen en uiteindelijk zorgen voor een perfecte facturatie....  alles in één samenhangend systeem.
De snelheid waarmee offertes worden opgesteld, zorgen ervoor dat u meer projecten binnenhaalt in een korter tijdsbestek. Het automatisch aansturen van de aankopen en de belasting van het machinepark bieden u extra rendement met minder personeel.
En als kers op de taart beschikt u van elk gerealiseerd project over een nauwkeurige rendementsberekening. Ideaal om latere gelijkaardige projecten beter te kunnen inschatten.
Alles is gefabriceerd? Ons platform stuurt ook de organisatie van de montageploegen aan. Werknemers kunnen via de mobiele toepassing werkuren en gebruikte materialen registreren en de voortgang van de montage ingeven.
Dit biedt u een duidelijk overzicht van alle lopende projecten.